انجمن اقتصاددانان 2ایران

انجمن اقتصاددانان ایران

انجمن اقتصاددانان ایران، نخستین و قدیمی‌ترین سازمان علمی وابسته به اقتصاددانان ایرانی است که در سال ۱۳۵۱ خورشیدی توسط دکتر منوچهر فرهنگ بر پا شد. بالا بردن و گسترش دانش اقتصاد، بهبود کیفیت آموزش علوم اقتصادی، توسعهٔ تحقیقات اقتصادی و کمک علمی به حل مسائل اقتصادی کشور،  از جمله اهداف این مجموعه می‌باشد.

25

انجمن انفورماتیک ایران

انجمن انفورماتیک ایران، نخستین انجمن علمی رشته کامپیوتر در کشور است که با بیش از سی و پنچ سال سابقه  فعالیت، خدمات علمی چشمگیری را به انجام رسانده و همواره از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان یکی از انجمنهای علمی فعال کشور شناخته شده است.       انتشار جدیدترین مقالات و اخبار مرتبط با دنیای فناوری اطلاعات در نشریه گزارش کامپیوتر و وبگاه؛ تشکیل سخنرانیها، سمینارها و کنفرانسهای علمی، آموزشی، تخصصی و پژوهشی؛ برگزاری دوره‌های تخصصی و  همکاری با مؤسسات و سازمانهای مسئول از جمله فعالیت‌های این انجمن می‌باشد.

اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی ، مشاوران و پیمانکاران مخابرات ایران(مپتا) به منظور هم افزایی ، تقویت و حمایت از شرکتها و ارائه دهندگان خدمات فنی و مهندسی در صنعت ارتباطات تشکیل گردید.                                                                                                           شناسایی و تلاش برای حل مسائل صنفی شرکتهای عضو اتحادیه، پیگیری رفع مسائل بیمه و مالیات از طریق مذاکره با تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی، صدور مجوز فعالیت شرکت ها، تشکیل حوزه کارشناسی و شورای حل اختلاف درصنعت ICT، همکاری در جهت برندینگ اتحادیه و شرکتهای عضو، ایجاد سینرژی در بین شرکتهای فعال جهت اجرای پروژه های مشترک و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی از اهداف تشکیل این انجمن می‌باشد.

23074

کانون ملی زنان بازرگان ایران

زنان با عرضه نیروی بالقوه کار خود می توانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی ایفا نمایند. چنانکه در کشورهای پیشرفته با رشد اقتصادی بالا،زنان سهمی بزرگ از تولید را برعهده دارند. ساماندهی و توانمندسازی زنان برای ورود به عرصه فعالیتهای تجاری ،ایجاد فضای مساعد کسب و کار ،توسعه و ارتقای کارآفرینی زنان بازرگان و پیگیری برای رفع موانع موجود، حمایت و تشویق بانوان در امور تجاری و همسو کردن آنان در راستای توسعه اقتصادی کشور از اهم مواردی است که جزء فعالیت‌های کانون زنان می‌‌باشد.

article-hta2

انجمن بین المللی توسعه‌ی خدمات گردشگری سلامت

انجمن بین المللی توسعه ی خدمات گردشگری سلامت به عنوان یک تشکل غیر انتفاعی جهت فعالیت در حوزه‌ی صنعت گردشگری سلامت و خدمات سلامت بین المللی فعالیت می‌کند. عقد تفاهمات همکاری با شرکتها و انجمنهای فعال در کشورهای بازار هدفی چون عراق، افغانستان و عمان با هدف حمایت و تقویت اعضاء عضو انجمن. معرفی پزشکان فعال در حوزه‌ی گردشگری سلامت جهت اعزام به کشور عمان جهت آموزش پزشکان عمانی و تقویت روابط درمانی فی ما بین. شروع به کار پرتالهای تخصصی Iran-OmanHTP با هدف برندینگ و اطلاع رسانی به بازار هدف کشور عمان، ایجاد کلاب بیمارستانی با حضور بیمارستان‌های فعال در حوزه ی گردشگری سلامت از سراسر کشور از جمله فعالیت‌های انجمن خدمات بین‌المللی سلامت می‌باشد.

به منظور بهره وری بیشتر از سرمایه گذاری و تولید، امنیت غذایی و جلوگیری از هدر رفتن بیشتر آب و منابع زیرزمینی، حاصلخیزی خاک و بهبود نسبی کشاورزی، تولید و تشویق کشاورزان خبره و تحصیلکرده و بکارگیری نیروهای آماده به کار در بخش کشاورزی، انجمن ملی کشت فراسرزمینی با اهداف و مسئولیت های خاص تأسیس گردیده است. تلاش برای ساماندهی امور مرتبط با تولید و کاشت محصولات کشاورزی در سایر سرزمین های خارج از ایران،تصمیم گیری و تهیه و تنظیم برنامه و پیشنهاد های مرتبط با تولید و کار در سایر کشورها،ایجاد ارتباط با بانکها و سازمان های دولتی و خصوصی در قالب قوانین با هدف تسهیل و گسترش خدمات و اطلاعات برای سرمایه گذاران-تولیدکنندگان و شاغلین و داوطلبان کار در کشت فراسرزمینی تنها چند نمونه از فعالیت‎های انجمن می‌‌باشد.

N83321291-73039858

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور با هدف تنظیم گری مناسبات بخش خصوصی و دولت و مشارکت موثر در ساماندهی امور تجاری رایانه ای براساس قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار فعالیت خود را آغاز نموده و با ادغام انجمن شرکتهای انفورماتیک ایران به عنوان سازمانی مردم نهاد در چهارده سال گذشته در این زمینه فعال بوده است   .

اتاق-بازرگانی

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران

سال ۱۲۶۳ مجلس «وکلای تجار» به عنوان اولین نهاد حامی تجار ایران شکل گرفت. این نهاد بعدها به اتاق بازرگانی تغییر نام داد. فعالیت های بسیاری در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران صورت می‌گیرد از جمله : ارائه تصمیمات در کمیسیون های تخصصی به قوای سه گانه در جهت حمایت بخش خصوصی،  ارائه تسهیلات و کمکهای فنی و اقتصادی با همکاری سازمان سرمایه گذاری و کمکهای فنی و اقتصادی ایران بمنظور جذب سرمایه گذاری خارجی، ارتباط و همکاری با اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن سایر کشورها، برگزاری دوره های آموزشی در خصوص بازرگانی خارجی و امور مالیاتی، صدور معرفی نامه جهت اخذ جوائز صادراتی، توانمند سازی زنان عضو اتاق در انجام امور تجارت بین الملل در راستای توسعه اقتصادی کشور و پیشبرد اهداف از طریق شورای بانوان اتاق.

IA-02

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش به موجب اختیار قانونی اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی ایران برای تشکیل اتاقهای مشترک بازرگانی با سایر کشورها، در سال ۱۳۹۶ رسمأ تأسیس گردیده و از آن زمان تا کنون به فعالیت‌های اقتصادی،برگزاری سمینارها و کارگروه‌های فرهنگی هنری مشغول است .

qqq

اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات متحده عربی

اتاق بازرگانی ایران وامارات عربی متحده پس از اخد موافقت اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران در سال ۱۳۸۷ و با هدف گسترش روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و امارات تشکیل گردیده و تقویت فضای تجاری و سرمایه گذاری بین فعالین اقتصادی دو طرف  را مورد توجه قرار داده است.

300

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اوکراین

 

اتاق بازرگانی ایران وامارات عربی متحده پس از اخد موافقت اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران در سال ۱۳۸۷ و با هدف گسترش روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و امارات تشکیل گردیده و تقویت فضای تجاری و سرمایه گذاری بین فعالین اقتصادی دو طرف  را مورد توجه قرار داده است.

iccci

اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین

با توجه به اقتصاد درحال رشد چین و ضرورت ایجاد ارتباط نزدیکتر بنگاه‌های بخش خصوصی کشورمان با چین ، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با ایجاد تشکلی  سازماندهی شده درصدد برآمد تا  گامی مناسب به منظور گسترش روابط تجاری با این کشور بردارد. اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین هم‌اکنون با بیش از ۷۰۰۰ عضو ، یکی از بزرگترین و فعالترین اتاق‌های مشترک فعال کشوردر ایران می باشد.

همسایگی هزاران ساله ایران و روسیه یکی از موهبت های الهی است که خداوند به دو کشور اعطا فرمود است، این همسایگی دیرینه، سابقه دیرینه تجارت و تبادل کالا، موقعیت سوق الجیشی دریای خزر برای انتقال کالا و انرژی به سراسر جهان و منافع مشترکی را برای دو کشور پهناور ج.ا. ایران و روسیه فدراتیو به ارمغان آورده است
در این بین مع الاسف وجود برخی مسائل فی مابین بهره برداری مثمرثمر از توانایی ها و مواهب طرفین را تا حدی کم رنگ نموده است که در این میان مشکلات مالی و بانکی، پروسه طولانی اخذ روادید، عدم استفاده از قابلیت های بالقوه طرفین، مشکلات موجود در حمل و نقل به ویژه حمل و نقل ریلی، خلاء قانونی در حمایت لازم از سرمایه گذاران و عدم آشنایی کافی با بازارهای مصرف اهم این مشکلات است که امیدواریم با بررسی و پیگیری های دولت تدبیر و امید، هیات مدیره اتاق و بازرگانان محترم در آینده نزدیک حل و فصل گردد.
لذا با عنایت به اینکه امروزه تقریباً کلیه نهاد ها و سازمان های سیاسی – اقتصادی کشور متفق القول روسیه را یکی از مهم ترین بازارهای هدف جمهوری اسلامی ایران می دانند، این اتاق همواره تلاش نموده تا با اطلاع رسانی در خصوص توانمندی های کشور ج.ا.ایران، برگزاری نشست ها، اجلاس ها و گام ها استواری را در پیشبرد این مهم بردارد.
امید آن است که با یاری و همدلی هیات مدیره و اعضای اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه مسیر تجارت دو کشور بیش از پیش تسهیل گردد.

اسدا…عسگراولادی
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه
۱۳۹۴/۰۲/۲۸

russia-logo

اتاق مشترک  بازرگانی ایران و روسیه

95d9e998590e451eaddf5650c8769772

اتاق مشترک بازرگانی ایران وعراق

اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق از زمان تأسیس تا کنون  تمرکز خود را بر روی کوشش در جهت گسترش ارتباطات و مراودات صاحبان صنایع و بازرگانان ایرانی و عراقی ،مطالعه و بررسی بمنظور فراهم آوردن زمینه های لازم برای سرمایه گذاری های صنعتی، بازرگانی، معدنی و کشاورزی در دو کشور،  جمع آوری و ارزیابی اطلاعات آماری و سایر مطالب سودمند در مورد مسایل بازرگانی- صنعتی و اقتصادی دو کشور و قرار دادن این اطلاعات در اختیار متقاضیان ایرانی و عراقی و همکاری با سازمان ها و مقامات صلاحیتدار ایران و عراق وگسترش مبادله هیأت های تجاری و اقتصادی بین دو کشور،  قرار داده است.